Laatste nieuws

Jeugd Sponsordiner

Graag bieden wij u de unieke en dit seizoen eenmalige gelegenheid om levende legendes van dichtbij mee te maken.

Op 1 maart a.s. bieden wij u de kans het avondeten te delen met spelers van het Oberligateam. Zodat u alles kunt vragen over ijshockey wat u altijd wilde weten, maar nog niet durfde of niet kon vragen.

Vanaf 20:00 uur ontvangen wij u graag in de lounge van Tilburg Trappers voor een 3 gangen diner, samengesteld en aangeboden door meesterkok Sogno Catering.

U zit dan aan tafel met één van de spelers van het Oberligateam, die uw tafelheer zal zijn. De kans dat u dit op een ander moment gaat meemaken, is kleiner dan dat u de loterij wint.

Gaat dat gratis gebeuren? Nee. Maar weet dat de opbrengst geheel ten goede komt aan de Jeugd van Tilburg Trappers, dus gegarandeerd goed besteed geld. Het kost € 80,– per couvert.

Twijfel is de moeder van alle spijt. Voorkom dat u spijt krijgt. Wilt u daarom deze unieke gelegenheid niet aan u voorbij laten gaan? Meld u aan voor maandag 26 februari 17.00u via jeugd@trappers.nl.

Let op: we kunnen maar een beperkt aantal gasten ontvangen. Reservering op volgorde van aanmelding. Annulering is helaas niet mogelijk.