Laatste nieuws

Zeer geslaagd Sinterklaas bezoek bij Trappers Jeugd !

Afgelopen zaterdag bracht Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek aan de jeugd van Tilburg Trappers.

Het werd een zeer geslaagd bezoek waarbij de kinderen door de Sint met zijn Pieten getrakteerd werden op pepernoten en snoepgoed. Na een stormachtige binnenkomst was het tijd voor de Sint om de kinderen bij zich te roepen waarna een aardige anecdote van elk kind verteld werd. Nadat alle kinderen aan de beurt waren geweest was het tijd voor het klapstuk van de middag….het uitdelen van de cadeautjes die de Sint voor elk kind had meegebracht.  Dat dreigde even mis te gaan want de pakjespiet wist niet meer waar hij de cadeautjes had gelaten. Gelukkig hebben alle kinderen meegeholpen met zoeken zodat het probleem snel was opgelost. Daarna konden alle kinderen hun cadeautje en een snoepzak in ontvangst nemen.  Toen alle cadeautjes waren uitgedeeld werd er afgeteld en begon het uitpakken waarna er volop gespeeld kon worden met de nieuwe cadeaus.