Laatste nieuws

Tilburg Trappers U16 moet genoegen nemen met zilver.

In een spannende wedstrijd op Super Sunday moest onze U16 jeugd uiteindelijk zijn meerdere erkennen in het U16 team van Den Haag.

Tilburg begon voortvarend aan de wedstrijd en nam na 8 minuten in de eerste periode een 1 – 0 voorsprong. In die fase waren ze zeker de bovenliggende partij en had den Haag moeite om het tempo bij te benen.

Het duurde tot de 31 minuut van de wedstrijd voordat den Haag erin slaagde om de gelijkmaker op het scorebord te zetten. Gesteund door dit doelpunt kreeg den Haag steeds meer grip op de wedstrijd wat amper 6 minuten later zelfs tot het 2e Haagse doelpunt leidde en dus de 1 – 2 voorsprong in de wedstrijd betekende. Dit was tevens de eindstand van de 2e periode.

In de 3e periode was het aan Tilburg om op jacht te gaan naar de gelijkmaker en op die manier het initiatief van de wedstrijd weer naar zich toe te trekken. Binnen een minuut na aanvang van de periode liet den Haag zien dat ze hier absoluut niet aan mee gingen werken en was de 1 – 3 een feit. Tilburg had hier binnen 2 minuten een antwoord op en  bracht de Haagse voorsprong terug naar 1 doelpunt.  Amper 3 minuten later was het echter weer den Haag dat scoorde en bracht hiermee het verschil weer op 2 doelpunten.  Tilburg kon hier in de verdere wedstrijd niets meer aan veranderen en zo werd de 2 – 4 die toen op het scorebord stond tevens de einduitslag van de wedstrijd.