Laatste nieuws

Tilburg Trappers U16 naar de Bekerfinale op Super Sunday !!

In de voorronde van de bekerwedstrijd heeft  het U16 team van  Tilburg Trappers 6 wedstrijden gespeeld en deze ook alle 6 gewonnen.  Met een indrukwekkend doelsaldo van 83 doelpunten voor en slechts 11 tegen hebben ze er geen enkele twijfel over laten bestaan wie de het beste team in hun poule is. De plaatsing voor de bekerfinale is dan ook  meer dan verdiend.

In de andere poule was tot gisteren nog niet bekend wie de andere finalist zou worden. Er waren nog verschillende kandidaten die aanspraak maakten op plaatsing voor de finale. Nadat gisterenmiddag in den Haag de wedstrijd tegen Zoetermeer werd afgesloten met een 10 – 2 overwinning voor HYS den Haag  was er geen enkele twijfel meer  wie er naar de finale zou gaan.  HYS den Haag U16 is de tweede finalist.

De finales in de diverse leeftijds categorieën  worden op 26 november gespeeld op de Super Sunday in Eindhoven.

De aanvang van de U16 Bekerfinale is om 16:00 uur.

 

Wij wensen onze jongens veel succes en we kijken vooruit naar een spannende en sportieve finale.