Laatste nieuws

Alex Andjelic legt functie neer

Alex Andjelic heeft besloten om zijn dienstverband met Tilburg Trappers Jeugd op te zeggen en terug te gaan naar zijn woonplaats Belgrado. Alex heeft het afgelopen seizoen en het begin van dit seizoen veel goed werk verricht voor onze jeugd. Mede door zijn inzet hebben we met de jeugd mooie stappen gemaakt in de verdere professionalisering van onze opleiding. Wij vinden het dan ook heel jammer dat Alex hiervoor heeft gekozen, maar respecteren zijn besluit.

Alex zal nog tot en met het herfstkamp werkzaam zijn voor Trappers, daarna vertrekt hij dus. Omdat we geen stap terug willen doen, maar juist de ambitie hebben om ieder jaar een stap vooruit te maken, hebben we al gesproken met mogelijke opvolgers. Het is nog te vroeg om namen te noemen maar zeer waarschijnlijk komt er al een ervaren jeugdtrainer proefdraaien tijdens het herfstkamp.

Wij willen Alex bedanken voor zijn inzet en wij wensen hem als bestuur veel geluk in de toekomst.

 

Namens het jeugdbestuur

 

Cees Oerlemans

Voorzitter