Laatste nieuws

Tilburg Trappers 3 speelt laatste Play Off wedstrijd thuis !!

Tilburg Trappers 3 speelt de play offs in de 1e divisie die worden gespeeld in een best-of-two serie. Inzet hierbij is het kampioenschap van Nederland. Tegenstander voor onze jongens is het 1e divisie team van Den Haag.

Nadat de eerste wedstrijd in Den Haag op overtuigende wijze met 2 – 8 door Trappers 3 werd gewonnen volgde een pauze van 2 weken voordat de 2e wedstrijd van deze “serie” in Tilburg gespeeld gaat worden.

Maar……aanstaande zondag, 9 april is het dan toch eindelijk zo ver ! Het Stappegoor IJssport Centrum zal dan het toneel zijn van de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen voor Tilburg Trappers 3.  Tevens wordt hier dus ook het kampioenschap beslist.

Het moet wel heel vreemd lopen als Trappers 3 niet met deze prijs aan de haal gaat.  Maar…….het blijft ijshockey en er zal eerst gespeeld moeten worden voordat er een definitieve winnaar en daarmee de kampioen van Nederland bekend is.

Den Haag zal in ieder geval proberen om zich voor de 2 – 8  nederlaag te revancheren. Daarnaast zullen onze jongens in de allerlaatste thuiswedstrijd van dit seizoen voor eigen publiek goed voor de dag willen komen.

Kortom……het belooft een leuke wedstrijd te worden !!

Aanvang van de wedstrijd is 15:00 uur en de toegang is gratis !

Wij wensen Tilburg Trappers 3 veel succes !