Laatste nieuws

Tilburg Trappers 3 speelt de finale van de 1e Divisie !!

Dankzij een 1-4 in de uitwedstrijd tegen Dordrecht en de 3-0 overwinning die daarna in Tilburg werd gespeeld is Tilburg Trappers 3 er in geslaagd om de finale van de Play-offs van de 1e divisie te bereiken.

De beide wedstrijden die gespeeld werden in de halve finale tegen Dordrecht bleken redelijk eenvoudig te zijn Voor Tilburg. Op geen enkel moment in deze best of two serie heeft Dordrecht serieus aanspraak kunnen maken op het winnen van een van beide  wedstrijden. Vechtlust was er voldoende maar het ontbrak de Dordrecht Lions simpelweg aan kwaliteit en spelinzicht om het onze Tilburgse jongens moeilijk te maken.

Tilburg zal het in de finale wel wat moeilijker krijgen tegen de andere finalist HIJS HOKIJ uit den Haag.

Inmiddels zijn de speeldata voor deze finale bekend gemaakt. Ook deze finale om het kampioenschap van Nederland wordt in een best of two serie gespeeld.

Aanstaande zondag 26 maart wordt de eerste wedstrijd gespeeld in deze serie. Het wordt voor onze jongens een uitwedstrijd en ze zullen daarom dan ook  de trip naar Den Haag moeten maken om daar de wedstrijd te gaan spelen.  Aanvang van dit duel is 16:45 uur.

De tweede wedstrijd van deze serie zal pas 2 weken later op zondag 9 april gespeeld worden.  Die wedstrijd zal in Tilburg gespeeld worden. Aanvang van dit duel is 15:00 uur.

Wij wensen Tilburg Trappers 3 uiteraard veel succes in deze serie en hopen dat vele Tilburgse ijshockey liefhebbers de trip naar de beide stadions zullen maken om onze jongens te steunen.