Laatste nieuws

6 Spelers van Tilburg Trappers actief op het U18 WK in Servië !!

Tijdens de U18  Wereld Kampioenschappen die momenteel in het Servische Novi Sad gespeeld worden zijn maar liefst 6 spelers uit de jeugd afdeling van Tilburg Trappers actief.

Het gaat hierbij om Floris van Elten, Wouter Sars, Martijn Geerligs, Robin Gijsberts en Thom Smits die allemaal uitkomen voor het Nederlands Nationaal U18 Team.

De 6e Trapper is Akke Kleijsen die in de selectie van het Belgische Nationaal U18 Team is opgenomen.

Er zijn inmiddels 3 speeldagen afgewerkt waarbij alle teams ieder 3 wedstrijden hebben gespeeld. Opmerkelijk is dat er na deze 3 wedstrijden aan Nederlandse kant al 2 maal een speler van onze eigen Trappers is uitgeroepen tot “Man of the Match”.

Na afloop van de wedstrijd Nederland – IJsland, die door Nederland met 5 – 1 werd gewonnen, viel deze eer te beurt aan Robin Gijsberts. Na de met 5 – 2 gewonnen wedstrijd tegen België was het Wouter Sars die deze prijs in ontvangst mocht nemen.

Het Nederlands Nationaal U18 Team neemt momenteel de 2e plaats in op de ranglijst. Het als eerste geplaatste Australië zal morgen de volgende tegenstander zijn. Het mag duidelijk zijn dat dit een erg belangrijke wedstrijd is waarbij Nederland er alles aan gelegen zal zijn om Australië hun eerste verliespartij te bezorgen.

De wedstrijd begint morgen om 16:30 uur en is live te volgen via de stream op de IIHF website.

Uiteraard wensen wij het Nederlands Team veel succes bij het verder verloop van deze WK.