Laatste nieuws

Trappers 3 speelt de halve finale Play-offs tegen Dordrecht !!

Ook het team van Trappers 3 dat in de 1e divisie uitkomt, is er in geslaagd om de halve finales van de play-offs te bereiken.

Trappers 3 is ongeslagen en zijn daarmee op de 1e plaats geëindigd in de reguliere competitie. In de halve finale zullen ze het opnemen tegen het als 4e geplaatse Dordrecht. In de halve finale zal in een best of two serie beslist worden wie zich voor de finale zal gaat plaatsen.

Het team van Trappers 3 bestaat voor een groot gedeelte uit spelers die we kennen uit het verleden van ons 1e team. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Marcel den Hartog, de gebroeders Dennis en Mark Donders, Robbert Maas en Max van Lieshout.

Voldoende reden dus voor Ad de Waal van i13 Media om de wedstrijd te komen filmen. Eventuele toeschouwers mogen rekenen op een attractieve wedstrijd die zeker de moeite waard is om eens goed voor te gaan zitten.

De wedstrijd wordt gespeeld op 19 Maart in het Stappegoor IJssport Centrum.
Aanvang 15:45 uur.

De entree voor deze wedstrijd is gratis.

Wij wensen Trappers 3 veel succes tijdens deze halve finale reeks.