Laatste nieuws

Tilburg Trappers U14 Wit plaatst zich voor de Play-off finale voor het Kampioenschap van Nederland !!

Dankzij een zeer overtuigende 13 – 0 overwinning op de Amstel Tijgers Zwart is het team van Tilburg Trappers U14 wit doorgestoten naar de finale van de U14 Play-offs voor het kampioenschap van Nederland.

Tegenstander in deze finale is Hijs Hokij den Haag U14 die zich met een 5 – 4 overwinning op het team van de Eindhoven Kemphanen ook heeft verzekerd van een finale plaats.

De beiden teams uit Tilburg en den Haag kwamen elkaar dit seizoen al eerder tegen in de finale om het Beker Kampioenschap. In die wedstrijd trok den Haag de winst naar zich toe. Reden te meer voor onze Tilburgse spelers om hun schouders er eens extra onder te zetten en zodoende het kampioenschap van Nederland binnen te halen.

Wij wensen onze U14 spelers veel succes bij deze wedstrijd.